over ons

logo def OONNOnderwijs Ontwikkeling Noord Nederland (OONN) is een onderneming met veel ervaring. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Nederland, maar biedt zijn producten en trainingen aan in het hele land.
Meer dan 57 jaar onderwijservaring en onderwijsontwikkelingen hebben gezorgd voor een schat aan kennis en vaardigheden. Onderwijs Ontwikkeling Noord Nederland weet wat een goede les is en wat een complete les is.

Foto: Judith Hepping - Hepp fotografie & ontwerp

Foto: Judith Hepping – Hepp fotografie & ontwerp

Erik Dijkstra en Karel Juk hebben lang gewerkt aan een product dat docenten autonoom laat in het onderwijsproces, maar helpt om structuur aan een les te geven waar alle belangrijke eigenschappen in vertegenwoordigd zijn. Een goede, complete les is wat Onderwijs Ontwikkeling Noord Nederland biedt aan docenten.

innovatieprijs 2Innovatieprijs

In oktober 2015 heeft ons bedrijf de Innovatieprijs gewonnen. Van de negentien inzendingen werd het idee van Onderwijs Ontwikkeling Noord Nederland het beste bevonden.  De jury oordeelde dat De Complete Les zeer vernieuwend was en de kwaliteit van het lesgeven verhoogde.

Inspectie

Bij het bezoek van de onderwijsinspectie eind 2015 werd ook gebruik gemaakt van de app De Complete Les. De inspecteur was lovend over de sterke structuur die een docent met behulp van De Complete Les weet te geven aan een les. Veel structuur, veel vrijheid voor de docent en een les die voldoet aan de eisen van de inspectie.